lataa puuhailee, odota hetki...

Heippa! Tervetuloa Netcycleriin!
 • TAVARA

Muu kodinkone

Muokattu 17.1.2011
Katsottu 79 kertaa
 • Tavarakategoria:

 • tavaran nimi:

  Kahviautomaatti Etna
 • kunto:

  tyydyt­tävä
 • merkki:

  Etna
 • malli:

  Etna
 • väri:

  punainen
 • leveys:

  50 cm
 • pituus:

  90 cm
 • syvyys:

  50 cm
 • korkeus:

  90 cm
 • kuvaus:

 • Automaatti on otettu käyttöön -97 ja tällä hetkellä mittarissa on 54000 keitettyä kuppia. Huoltokirjan mukaan ei paljoa vikoja ole ollut. Palvellut meidän yrityksessä hyvin.

  Tekniikka on täysin huollettu (vesisäiliö ja koneisto pesty ja putsattu, veden lämpötila säädetty 93 asteiseksi, ainoat kuluvat osat mäntä ja sylinteri on vaihdettu muutama kymmentä kuppia sitten). Koneen käyttöä varten tarvitset pistorasian ja vesiliitännän. Mukaan tulee 2 x 750g Mare Arabica suodatinkahvia. Tämä toimii kivasti myös presidentin tummalla paahdolla, jossa on tavallista hienompi jauhatus. Itse tykkään ehkä enemmän presidentistä tässä koneessa.

  Kone on varsin helppokäyttöinen ja keittoprosessin arvot on merkitty koneeseen, että keittotapahtuman säätäminen ilman mitään aikaisempaa kokemusta on hyvin helppoa! Tietysti pitää olla jotain käsitystä kahvin keiton semantiikasta. Keittoprosessin vaiheet näkyvät luukku avattaessa jolloin säätöjen vaikutus prosessiin näkyy välittömästi. Napeista voi siis tilata kahta erivahvuista kahvia, sekä kuuman veden. Kahvin merkkiä vaihtaessa joutuu tuota keittoprosessia aina hieman säätämään, että vahvuus, johon keittoaika ja jauhomäärät vaikuttavat sattuu sopivaksi.

  Sen verran on laite hienoa tekniikkaa, että postittelemaan en ala. Näin ollen nouto olisi kaupantekotapa. Voin toki toimittaa omalla autolla nykyisen verottoman kilometrikustannuksen hinnalla!

Onko sinulla samanlainen tavara?

Jos sinulla on tällainen muu kodinkone ja haluat vaihtaa sen, lisää se omiin tavaroihisi. Lisää samanlainen tavaroihini
Lisätietoja
Klikkaamalla <Lisää samanlainen tavaroihini> ohjaudut sivulle ”Minun tavarani”. Siellä voit vielä tarkentaa tarjoamasi tavaran tietoja ja määritellä mitä toiveistasi haluat vaihdossa. Suorita valinnat ja tallenna tavara.

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia tavaroita

Ladataan suosittelemiamme tavaroita...

Netcycler on ilmainen nettikirppis, jossa voit vaihtaa ja lahjoittaa käytettyjä tavaroita. Netcycler-kirpputorilla vaihdetaan, lahjoitetaan, annetaan ilmaiseksi ja myöhemmin myös myydään ja ostetaan käytettyjä tavaroita. Netcyclerissa kiertävät kaikenlaiset käytetyt kodin tuotteet.

Avainsanoja: muu muut kodinkoneet |gqte kodinkone

Omistaja

Tämän tavaran omistaja ei ole vielä ilmoittanut haluaako vaihtaa tavaran nyt. Jos haluat tämän tavaran, tarjoa omia tavaroitasi vaihdossa klikkaamalla Vaihda-nappia.

Tavaran toimitus

Nouto tapaamispaikalta

Lisätietoja
Tapaamispaikoille voit sopia tapaamisen vaihtokumppanisi kanssa tavaran vaihtamista varten.

Silloin kun vaihtokumppanit asuvat kauempana toisistaan, voit käyttää myös Netcyclerin postipalvelua. Voit tarkistaa kohdasta “Tavaran toimitus” onko tavara saatavilla postitse.
Yksityinen osoite
Lisätietoja
Huomaa, että suojataksemme käyttäjien yksityisyyttä, yksityisten tapaamispaikkojen sijainti näytetään kartalla hieman sivussa niiden oikeasta sijainnista.

Kirjaudu sisään alla, tai jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, rekisteröidy Netcycleriin tästä (rekisteröityminen vie vain 10 sekuntia).

Peruuta
Onko sinulla jo Netcycler-käyttäjätili?
Käytätkö Netcycleria Suomen ulkopuolelta? Netcyclerin vaihdot toimivat tällä hetkellä valitettavasti vain Suomessa. Laajennamme palvelua muihin maihin myöhemmin 2010.
Rekisteröityessäsi hyväksyt käyttöehdot.
Tutustu myös tietosuojalausuntoon.
Peruuta
Kiitos rekisteröitymisestä! Salasana on lähetetty sähköpostiisi, ole hyvä ja kirjaudu sillä palveluun jatkaaksesi. Huomaa, että salasanan saapuminen voi kestää muutaman minuutin.
Täällä voit pyytää uutta salasanaa sähköpostitse. Ole hyvä ja syötä sähköpostiosoitteesi, jota olet käyttänyt Netcyclerissä.
Peruuta
Mitä haluat tehdä?
Lisätietoja...
Rakennetaan vaihtoa
 

JavaScript puuttuu.

Pahoittelut, jotain meni pieleen...

Voidaksesi käyttää Netcycleria, selaimesi JavaScript pitää olla päällä. Voit yrittää päivittää tämän sivun, mutta jos tämä ilmoitus näytetään uudelleen vaikka JavaScript olisi kytketty päälle, ota yhteyttä osoitteeseen support@netcycler.com ja kerro mitä toimintoa olit tekemässä kun tämä viesti näytettiin.

Päivitä sivu