lataa puuhailee, odota hetki...

Heippa! Tervetuloa Netcycleriin!
  • TAVARA

Maastohiihto­sukset

Muokattu 27.5.2013
Katsottu 8 kertaa
  • kuvaus:

  • Leveät ja pitkät metsäsukset vaelluskäyttoon. Hyvät Erä-Karhusiteet esim. Nokian talvikumisaappaille. Itselleni liian pitkät ja jäykät, vaihto lyhyempiin suksiin myös mahdollinen

Onko sinulla samanlainen tavara?

Jos sinulla on tällainen maastohiihto­sukset ja haluat vaihtaa sen, lisää se omiin tavaroihisi. Lisää samanlainen tavaroihini
Lisätietoja
Klikkaamalla <Lisää samanlainen tavaroihini> ohjaudut sivulle ”Minun tavarani”. Siellä voit vielä tarkentaa tarjoamasi tavaran tietoja ja määritellä mitä toiveistasi haluat vaihdossa. Suorita valinnat ja tallenna tavara.

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia tavaroita

Ladataan suosittelemiamme tavaroita...

Netcycler on ilmainen nettikirppis, jossa voit vaihtaa ja lahjoittaa käytettyjä tavaroita. Netcycler-kirpputorilla vaihdetaan, lahjoitetaan, annetaan ilmaiseksi ja myöhemmin myös myydään ja ostetaan käytettyjä tavaroita. Netcyclerissa kiertävät kaikenlaiset käytetyt kodin tuotteet.

Avainsanoja: murtomaahiihtosukset maastohiihtosukset hiihtäminen sukset murtomaasukset maastohiihtoon maastohiihto­sukset suksi maasto hiihto maastohiihto murtomaahiihto

Omistaja

Tämän tavaran omistaja ei ole vielä ilmoittanut haluaako vaihtaa tavaran nyt. Jos haluat tämän tavaran, tarjoa omia tavaroitasi vaihdossa klikkaamalla Vaihda-nappia.

Tavaran toimitus

Nouto tapaamispaikalta

Lisätietoja
Tapaamispaikoille voit sopia tapaamisen vaihtokumppanisi kanssa tavaran vaihtamista varten.

Silloin kun vaihtokumppanit asuvat kauempana toisistaan, voit käyttää myös Netcyclerin postipalvelua. Voit tarkistaa kohdasta “Tavaran toimitus” onko tavara saatavilla postitse.
Kirjasto 10
Pääpostitalo, 2. krs, Elieleinaukio 2 G, FI-00100 Helsinki
Töölöntori
Sandelsinkatu 4, FI-00260 Helsinki
Maunulan ostoskeskus
Pakilantie 11, FI-00630 Helsinki
Pakilan Teboil
Pakilantie 66, FI-00660 HelsinkiHelsinki

Kirjaudu sisään alla, tai jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, rekisteröidy Netcycleriin tästä (rekisteröityminen vie vain 10 sekuntia).

Peruuta
Onko sinulla jo Netcycler-käyttäjätili?
Käytätkö Netcycleria Suomen ulkopuolelta? Netcyclerin vaihdot toimivat tällä hetkellä valitettavasti vain Suomessa. Laajennamme palvelua muihin maihin myöhemmin 2010.
Rekisteröityessäsi hyväksyt käyttöehdot.
Tutustu myös tietosuojalausuntoon.
Peruuta
Kiitos rekisteröitymisestä! Salasana on lähetetty sähköpostiisi, ole hyvä ja kirjaudu sillä palveluun jatkaaksesi. Huomaa, että salasanan saapuminen voi kestää muutaman minuutin.
Täällä voit pyytää uutta salasanaa sähköpostitse. Ole hyvä ja syötä sähköpostiosoitteesi, jota olet käyttänyt Netcyclerissä.
Peruuta
Mitä haluat tehdä?
Lisätietoja...
Rakennetaan vaihtoa
 

JavaScript puuttuu.

Pahoittelut, jotain meni pieleen...

Voidaksesi käyttää Netcycleria, selaimesi JavaScript pitää olla päällä. Voit yrittää päivittää tämän sivun, mutta jos tämä ilmoitus näytetään uudelleen vaikka JavaScript olisi kytketty päälle, ota yhteyttä osoitteeseen support@netcycler.com ja kerro mitä toimintoa olit tekemässä kun tämä viesti näytettiin.

Päivitä sivu